Рецептите ан мама Еми
BGtop Топ класация МегаРейтинг Top4e.Info - Класацията на българските сайтове. Гласувайте за моя сайт в БГ чарт

Логото е графичен елемент или емблема, представящ по определен начин корпорация, сдружение, организация, продукт или дори отделна личност. Логата са или изцяло графични (символи или икони) или с придружаващ текст, интегриран като част от логото.

Получавате Вашето лого в следните файлови формати: EPS, JPG, TIF и PNG. Ако желаете можем да изпратим Вашето лого и в други формати. EPS формат - Това е векторно базиран файлов формат, който е използван от печатниците и позволява размерът на логото да бъде смаляван и увеличаван без да се губи неговото качество.
Срокът за предоставяне на първите варианти за лого е 5 работни дни.

Не е задължително да посещавате офиса на "MVM Solutions" EOOD в град Сливница. Ние работим успешно с фирми от цяла България, като цялата комуникация се осъществява по телефон, e-mail или Skype.

Направената от вас поръчка за лого може да бъде заплатена по банков път (данните за банковата сметка ще бъдат посочени в издадената Ви Проформа фактура) или на място в нашия офис в град Сливница. Авансовото плащане е 50% от крайната цена.

Ще получите Вашето ново лого по електронен път в архивиран ZIP или RAR формат или всеки файл по отделно на посочения от Вас при поръчката e-mail.

Пакети и цени:

  • 1 концепция(дизайн) – 3 промени – до 2 работни дни – 40 лв.
  • 3 концепции(дизайн) – 6 промени – до 2 работни дни – 60 лв.
  • 5 концепции(дизайн) – 12 промени – до 2 работни дни – 90 лв.

*Цените са с включено ДДС.

*Обявените срокове са за представяне на първите варианти.

Цената на избран от Вас пакет включва дизайн и изработка на лого само на кирилица или само на латиница. Втора версия на логото (кирилица или латиница) се заплаща допълнително на цена от 30 лв.(с включено ДДС).

Вероятността да не харесате нито един от вариантите е изключително малка. Ако сте ни предоставили достатъчно количество информация посредством формата за спецификация на лого, за нашите лого дизайнери ще бъде лесно да се доближат до това което искате. Ако ни предоставите ограничено количество информация и не ни съдействате в процеса на работа ще трябва да си доплатите 30 лв.(с включено ДДС) за изработката на нов вариант на лого.

Не се притеснявайте да се свържете с нас ако имате въпроси свързани с нашите Уеб дизайн и сервизни услуги.

Поръчки за изработка на лого не се приемат без попълнена спецификация. Можете да ни я изпратите по e-mail или лично, ако имате желание да посетите офиса ни.

Служба Трудова Медицина - СТМ Професионал ООД